Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

5. 10. 10

Danes...

...se počutim bolje kot včeraj in še bolje kot čez vikend... Šolska viroza se me je lotila z vso zagnanostjo in nato odhitela dalje (si mislim). Nekaj nas je pometala na posteljo.

Po uspešni dieti polni vitaminov in mineralov, časa brez knjig, računalnika, telefona, govoričenja itd, itd., sem usposobljena za obisk otvoritve razstave. Saj veste (ste prebrali na spletni strani ali FBju, a ne?), na gradu Turjak, danes, ob 19h. Lahko se spustite v detektivsko akcijo in med slikami poiščete moje delo (no, pravzaprav so slike tri... :) ).

Če pa ne utegnete, se lahko medtem zaposlite z ustvarjanjem. Prebarvajte okvir slike!Navodila kako to narediti, seveda, najdete (kje drugje kot) na www Dom in Stil, ko kliknete na spodnjo povezavo:


Ne veste, katero barvo izbrati? Nič lažjega! Odgovor najdete prav tam, v istem prispevku.

Toliko za danes. Jutri pa...
Jutri pa moram biti še bolj izpravna, saj me čakajo delavnice. Ups, no tudi to ste si verjetno že prebrali na spletni strani, a ne?

Ostanite zdravi in fit!

4 komentarji:

Vladuška pravi ...

Super, da si že zdrava in vidim, da tudi polna zagona.

MarikaGabez pravi ...

Samo da si bolje in gredo zadeve tako, kot si želiš (z manjšo nebotigatreba prekinitvijo).

Anonimni pravi ...

Hvala ti na komentaru:)
Jako interesantna tema danas, kao i sve do sada.

Topli pozdrav iz Rijeke.
Zondra Art

Tika pravi ...

Čestitam za razstavo, virusom pa pokaži zobe:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!