Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

3. 11. 09

Novosti

Prva je seveda ta, da si lahko po novem pogledate Creatissimo ponudbo na spletni strani. Do nje pridete, če kliknete na tole sliko spodajali kliknete na bližnjice, ki jih najdete na desni strani bloga pod 'Creatissimo ponudba'. Med drugim boste videli sledeče:Upam, da se bo na strani našel program, izdelek, darilce tudi za vas, za vaše potrebe in želje!
Vabljeni na obisk! Komaj čakam na vaša naročila!! : )
(PS: Če imate pripombe, ali bi želeli izraziti vaše posebne želje, bom vesela vaše e-pošte ali komentarja).


Druga novost je menda sneg. No, rečem menda, ker ga na našem koncu še nismo videli. Škoda! (Ali pa sreča, če vaši štirinožniki še nimajo zimske obutve). Pogledi na sveže pokrito belino so zame naravnost čarobni!! Gotovo bi letela ven preverjat, kaj bi se ujelo v objektiv!... Zato so občutki prav nenavadni, ko pogledam slike jeseni, nad katero sem se navduševala le 2, 3 dni nazaj.
Tretja novost, hm, je pravzaprav navdih. Ali pa samo misel za spodbujanje razmišljanja.
Zvok nas v življenju spremlja vsepovsod. Nekateri se zvoka zavedamo bolj, nekateri manj. Vibracija zvoka je za nas še manj 'slišna' kot sam zvok. Je pa jasno, da ima določena vibracija določeno posledico. Nekateri verjamejo, da se je vse skupaj začelo prav z zvokom. A ne bomo se spuščali pregloboko…
Tukaj prilagam primer, kaj je ustvarila moja vibracija zvoka… in glej si no glej, skoraj identičen vzorec se najde še kje v naravi!


(fotografiji, posneti na poučnem raziskovanju v Avstriji)

Pri umetnostni terapiji se posvečamo vibraciji zvoka tudi iz terapevtskega vidika. Zvok lahko zdravi, lahko pa tudi vpliva na nas negativno (hrup, brnenje računalnika ipd.). Priporočamo zdravo izbiro glasbe, 'zvočnega' okolja, v katerem se nahajamo, zvoka, ki ga sami oddajamo.
Danes je dan, ko poslušam zvoke. Kakšna je njegova vibracija? Me motivira ali utruja? Me navdihuje ali povzroča kaos?
Zgornji fotografiji sta navdih za izbiranje zvokov, ki kreirajo vzorce, ki spodbujajo inovativnost, ustvarjalnost, in dajejo moč, zagon.
Naj bodo vaši 'zvočni' dnevi do novega leta 'na pravi struni'!

1 komentar:

MarikaGabez pravi ...

Čudovite fotografije in tole z zvokom mi je prav zanimivo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!