Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

19. 11. 09

Dela se… (ali: pa saj še ni december?!)

Detajlček z moje mize (je preveč obložena, da bi pokazala vso zmešnjavo!). Vse se sveti in blešči…Nekaj izdelkov že čaka na novoletni sejem…Nekaj jih še čaka na razrez…Nekaj pa jih je šele na začetku kreativnega procesa…
Vas zanimajo končni izdelki? Pridite jih pogledat (in kupit) v Logatec, 4.decembra, na Miklavžev sejem!

4 komentarji:

MarikaGabez pravi ...

Seveda me zanimajo končni izdelki.Samo v Logatec me pa pot ne bo nosila.

Biljana pravi ...

O, to bom pa sigurno prišla!!!!! (sj sem Logatčanka:) ), pa še zelo blizu mene bo sejem:)..sam to je petek..jaz delam dop.a popoldne boste še vedno tam ,al kdaj se stvar začne in konča?

Creatissimo pravi ...

Sejem bo na trgu pred cerkvijo Sv.Nikolaja v Logatcu, od 13h do 18h. Če ne bomo prej zmrznili, bomo tam do konca ;). Več o tem pa 'tik pred zdajci' na blogu, pa kakšne fotke za arhiv bodo po sejmu verjetno tudi objavljene (za tiste, ki ne bodo prišli tja za ogled v živo)! Na zadnjem sejmu je bilo res lušno, tako da bom vesela vašega obiska. Ustvarjalno klepetanje v živo pogreje marsikatero srce... Vabljeni!

Biljana pravi ...

Hvala:) No, odlično, iz službe pridem ob 14h, grem še po otroka v vrtec in direktno na sejem (sem prepričana, da bosta tudi otroka uživala, saj sta prava mala radovedneža:) )

Komaj čakam:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!