Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

14. 11. 11

Danes in naprej

Danes vas moja objava pričakuje na mojem CreatissimoLab blogu. Zanima me vaše mnenje, vaš komentar, zato vabljeni na obisk. :) Tam boste prebrali tudi nekaj o decembru. Vsaj za nekatere vem, da jih zanima, kakšni so obeti ;).

Blog sameva. Morda grem skozi ne-vem-več-katero preobrazbo, kajti: vikend sem preživela brez računalnika, z rokami globoko v ustvarjalnih materialih :). Prav tako se mi je nekaj tednov nazaj prvič zgodilo, da sem se odpravila na potepanje (potovanje) brez fotoaparata – načrtno in zanalašč!! To pa je nekaj, kajne?! (Ne, ni viroza!)

Tale fotografija ni od zadnjič. Nekako predstavlja to, kar vidim sedaj, danes, tu. Listje odpada, čas teče, narava odvrže odvečne stvari, čas je za pogled navznoter, globoko, kjer se zdi, da je vse temno, a če dobro pogledaš, če potipaš, če napneš ušesa, potem…

In je čas za ustvarjanje. Pri nas smo že pridni. V šoli nastajajo drobni izdelki – umetniški, kakopak ;). Letos smo se odločili za eko stil, tako da pred smetnjaki rešujem kar se rešiti da. Mogoče pokažem kakšno fotografijo, če mi bodo naši mojstri to dovolili! (Našli jih boste na Creatissimo Lab blogu, ko bodo)…

Tudi v našem laboratoriju se že dela, le da ni časa za beleženje, niti pisno niti slikovno.  Se bo treba popraviti :), da se vam pridružim pri objavljanjih predprazničnih objav.

Se torej vidimo tam!

PS: in hvala dragi Daši iz Bubamara šarena za pomoč iz prejšnje objave :).

2 komentarja:

Vladuška pravi ...

Vidim, da si čisto v poletu, zaletu, polna elana, ustvarjalna in še kaj :))) Fajn, da si se odpravila na potep tudi brez fotoaparata, kajti tako se posvetiš potovanju ne slikanju :) Jaz pa zadnje čase ravno obratno, skoz ga vlačim s seboj. Grem še na CreatissimoLab blog.

Barbi pravi ...

Joj, potovanje brez fotoaparata ... saj verjamem, da je fino, ampak ko se ga enkrat navadiš, je potovanje brez njega kot da nekaj manjka. Dvomim, da bi meni uspelo. Mogoče pa ... :)

Lepo, da si vzameš tudi čas za odklop in ustvarjanje. Tega je zadnje čase vse premalo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!