Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

18. 08. 11

Kmalu šola, zato…

… na Creatissimo Lab Blogu pričenjamo s serijo objav, ki bodo (upam) koristile staršem in tistim, ki delate z otroki. Z objavami želimo predvsem manj prepirov med otroki in starši/odraslimi, hkrati pa želimo spodbuditi k pametni, zavestni in primerni uporabi materialov, tako doma, kot v šoli.

Vabljeni na ogled prve objave iz serije 'Nazaj v šolo'.

Juhu, to bo veselo!

PS: Na Creatissimo Lab Blogu se boste srečali s posebno aplikacijo za komentarje.
Nekaj napotkov: če želite, da bralci ob prebiranju vaših komentarjev skočijo tudi na vašo spletno stran/blog ali če želite ob komentarju svojo 'ikonico' in imate Google, FB Twitter etc. profil, se med komentiranjem (gumb Post as…) prijavite na enem od 'gumbov' na levi, ko se odpre okence (Google, FB, itd.). Kadar tega ne želite iz takih ali drugačnih razlogov, pa se prijavite kot gost (guest) in vnesete podatke, ki jih želite. Upam, da vam ti drobni napotki pridejo prav. Hvala že v naprej za vaš čas in za vaše konstruktivne komentarje :). 

1 komentar:

Anonimni pravi ...

Kod vas je uvijek lijepo i zanimljivo!
E da škola još malo pa počinje:(
Foka je super!

Lijep pozdrav:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!