Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

2. 6. 11

Razgled

Danes vam želim lep in širok razgled. Lahko, da se bo tam na obzorju našel kakšen oblak, a ne skrbite, saj je še daleč. Morda ga zanese drugam, morda ga prinese v vašo smer… Šele, ko bo blizu, se boste ukvarjali z njim. Uživajte v soncu, dobrohotnih ljudeh, toplini, v razgledu, ki ponuja tisočero idej in navdihov. Le videti je treba!

(razgled na potepanju)

Tokrat se vam oglašam na kratko. Vikend bo delaven, z mentoricama in to. Če ne bo več glasu od mene, vedite, da me je razneslo od informacij ;). Upam, da preživim. Ah, v resnici že komaj čakam! :)

Hvala za komentarje pri prejšnji objavi. Nekatere ste vseeno zadržano stisnile usta in si niste upale zapisati imena. Naslednjič, prosim, napišite. Saj tudi ideje 'izven okvirjev', takole na široko (kot razgled), razburkajo našo domišljijo in možgane. Obljubite?

Rešitev tudi tokrat najdete na CreatissimoLab FB strani… Če ne verjamete, pa hitro čez vikend na izlet v tisti konec in na lov za tole lepo 'podrtijo' :).

Lep vikend, pa prosim, ne pozabit name, če se predolgo ne oglasim. Jaz vas imam vedno 's sabo'.

7 komentarjev:

Creatissimo pravi ...

Komentar za prejšnjo objavo:
@Bubamara - bravo! Čeprav nisi iz naših krajev, si tako hitro uganila!
@Stella, hvala za poučne informacije. Všeč, všeč, všeč! Zelo sem vesela, če kdo nadgradi moje objave (sploh tako, da se potrudi in 'na kraju samem' preveri, če drži). Hvala, hvala - pa še kdaj, a ne?

Anonimni pravi ...

Prekrasna fotografija baš sam uživala u ovom predivnom nebeskom pogledu!

Želim ti ugodan i lijep vikend:)
P.S.(hvala na lijepom komentaru)

Vladuška pravi ...

Bom naslednjič bolj pridna in napisala tudi ime kraja :) Take razgled je pa zelo lep. Kljub delovnemu vikendu vam želim obilo lepih skupnih trenutkov in da bi uživale, ne samo delale :)

Anonimni pravi ...

Zadnje čase tudi sama nisem preveč aktivna "blogerka", zato vsaj zamudila ne bom veliko, če se kakšen dan ne boš oglasila. ;)
Všeč mi je razgled na sliki. Dobim občutek, da lahko na polno vdihnem in se mi izdih razleze v nasmeh. Dober občutek.
Lepo se imej, Saša/Lunaspi

Andreja pravi ...

Priznam tudi sanjalo se mi ni, zato prsti niso želeli do tipkovice.
Ta vikend pa bom v mislih s teboj. Dobro opravi z mentoricama, želim ti produktiven z energijo nabit vikend in čimveč dobrih zaključkov.
Fotografija pa pravi, da moramo gledati, da vidimo ☺

Tanja E. pravi ...

Čudovit razgled:))
Ja, in mi se z oblaki ukvarjamo že nekaj dni vnaprej, ko ji še sploh ni na obzorju (beri v prenesenem pomenu), he..he...
Lepo se imej!

Bubamara šarena pravi ...

Heh, drago mi je da sam pogodila o kojem se kraju radi.
Iako nisam iz Slovenije, vezana sam skoro 30 godina različitim vezama za nju.I jako mi se sviđa.
Nadam se da ti je bio lijep radni vikend i da su gošće uživale.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!