Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

7. 6. 11

Pred in potem

Se še spomnite slike v delu v objavi 'V delu ali zdravilna moč ustvarjalnosti'? Takrat sem se zatekla v terapevtsko ustvarjanje oz. izražanje in si zdravila prizadeto dušo.

Ko ustvarjaš, se seveda v tebi dogajajo različni procesi prečiščevanja, samoanaliziranja in poglobljenega razmišljanja… Tako se je dogajalo tudi z mano.

In tako je nastala tale sličica s pomenljivim naslovom: 'Bodi naraven, bodi naravna':

Hmmmm…

Ali smo kdaj naravni? Kdaj? Kakšni smo, ko smo naravni?…

Ko smo naravni, rastemo. Ko smo naravni, cvetimo. Ko smo naravni, smo igrivi, radovedni, začudeni... Ko smo naravni, smo sproščeni. Ko smo naravni, smo taki, kot smo.

Kakšna pa so vaša občutja, ko ste (ali mislite, da ste) naravni? 

6 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Slika je prekrasna, sve govori!
Na žalost danas smo sve manje prirodni, sve manje svoji. Ali uvijek postoje oni koji žive svojim životom, na zdrav način baš onako kako su živjeli naši stari.

Odličan post,tema i slika!
Lijep pozdrav:)

Vladuška pravi ...

Meni se zdi da sem takrat malo otročja in igriva, pa smeji se mi in nori :)))) To je takrat, ko sem popolnoma sproščena in ni problema, ki bi me obremenjeval. Takrat sem verjetno tudi najbolj naravna. Nekako povezujem naravnost z sproščenostjo. Mislim, da si dobro to zadela v svojem izdelku: usta izražajo začudenje, te veje okoli izražajo zame radovednost in igrivost in ta lička so taka prava naravna, zdrava :)

HRANDICA pravi ...

Kadar sem naravna, sem jaz, sem neobremenjena in navzven menda sijem. Oddajam posebno energijo, ki se prenaša na druge. Na ta način čutim naravnost, iskrenost in pristnost tudi pri drugih.
Vesela sem, da obstaja likovna terapija, skozi katero velikokrat mečemo "smeti" iz telesa in duha. Kaj vse izraža tvoja slika, veš najbolje sama, mi pa iz nje zagotovo vidimo tvojo zaljubljenost v naravo.
LP

Bodeča Neža pravi ...

Sem naravna, ko je črno v ravnovesju z belim, ko je sonce v ravnovesju z dežjem in ko je veselje v ravnovesju z žalostjo.

moi pravi ...

Krasno si ujela naravnost v to sliko.

stella pravi ...

Naravna, iskreno naravna v krogu tistih, ki jih imam rada, tistih za katere skrbim....s tistimi, kjer sem sproščena.

Vendar pa nam iskreno naravnost jemljejo neznanci, znanci, družba,
slabe življenske izušnje.
Takrat se naša naravnost spremeni v pazljivost, poslušanost, čakajoč kaj se bo iz tega izcimilo, kaj jočejo od nas neznanci, znanci in družba....

Pa mislim, da je vse to NARAVNO.
Pravijo bolj star bolj nor, jaz pa pravim bolj star bolj izkušenju,bolj previden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!