Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

9. 5. 11

Ta Svet…

… je poln navdihov. Ta Svet je poln užitkov. Ta svet je čudovit!

Pogosto me navdihnejo stvari in bitja okoli mene. Pogosto sem očarana nad stvaritvami Narave. Pogosto ne morem verjeti, da sem del tega čudovitega Sveta!

Nova licitacija mojih del za projekt fototerapije je že v teku; in tokrat je tema mojih del posvečena temu čudovitemu Svetu.

Lepo prosim, obiščite mojo CreatissimoLab FB Stran in si izberite delo, ki vam je všeč ter tako pomagajte našemu projektu. Prav tako ste vabljeni, da tam odgovorite tudi na vprašanje, o čem bi si želeli več slišati na tem blogu. Hvala vsem, ki ste že odgovorili in hvala vsem, ki boste obiskali omenjeno stran!

PS: Če nimate FB profila in bi radi sodelovali (ali pa imate kakšno vprašanje), pišite mi na e-mail, pa bom jaz vpisala na FB vaše želje oz. odločitve.

Vabljeni iz srca! 

1 komentar:

Vladuška pravi ...

Ta tvoja serija je res čudovita, drugačna in domišljijska. Upam, da bo licitacija zaživela.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!