Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

30. 4. 11

Tri v enem

'Vse je mogoče', bi lahko rekla za te praznično-počitniške dni. Za ta dokaj dolg premor sem si ustvarila spisek, ki je vključeval vse take in drugačne zaostanke, ki so se nabrali v času delovnih dni, in so končno dočakali svoj čas, čas, namenjen le njim.

Rezultat?

Nekako takole izgledam danes, po skoraj že zaključenih 'počitnicah':

(izdelek na fotografiji je delo mojega nekdanjega mentorja akad.kip. Jakova Brdarja)

Rezultati se mi kažejo povsod…

Nobene spremembe, razen, da sem vizualno in fizično 'preč'. Kajti vse je mogoče! Nekako mi je uspelo za (velikonočne) praznike doseči nemogoče – tri v enem: prehlad, alergijo in virozo. Vse hkrati! Če mi uspe, se bom pozdravila ravno do konca 'ta drugih' praznikov!

Potem pa bo mogoče spet kakšna licitacija, pa kakšen svež zapis na spletni strani, pa kakšna sveža fotografija, pa…

Do takrat pa ne pozabit: vse je možno (jaz sem [zaenkrat in k sreči še živ] dokaz za to)! Na zdravje! ;)  

5 komentarjev:

Mateja pravi ...

Pa je res vse mogoče - tudi jaz imam alergijo+prehlad-ki-zelo-spominja-na-virozo! In sem že malo sita postelje, robčkov, hektolitrov čaja, kapljic za nos, beroduala in trapastih nadaljevank na TV...
Obema želim hitro okrevanje!

MarikaGabez pravi ...

Tudi jaz vama želim čimprejšnje okrevanje.

Creatissimo pravi ...

@funchi: ajoj, tudi jaz sem se zadržala, da nisem napisala, česa vse sem že sita. Nič delati sploh ni tako lahko, pa še vnete oči imam, tako da tudi za računalom ali podobnim, kjer bi se dalo kaj 'narediti' ne zdržim dolgo. Držim pesti za obe :)

@Marika: hvala! Upam, da imaš kaj čarovniškega v sebi, da naju s funchi kmalu spraviš v pogon ;)

Vladuška pravi ...

Ojej, jaz sem pa ravno neki dan razmišljala o tebi in sem upala, da si si odpočila in naredila tudi nekaj stvari, ki si si jih želela. Želim ti čimprejšnje okrevanje.

Andreja pravi ...

Ojej ojej tole pa ni v redu. Takoj se postavi na prvo mesto in se pozdravi.. Pošiljam en kup virtualinih zdavilc (čarati ne znam☺) in upam da se res hitro izkoplješ iz teh "nebodisjihtreba" tegob.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!