Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

25. 1. 11

Ja, tako je to...

...če se na vse pretege potrudite pomagati!

No, pa gremo lepo po vrsti.

Sedaj, ko se nam je v prejšnjih objavah uspelo malo izkašljati, smo s kašljanjem za nekaj časa zaključili (upam). Zadeva je 'pase', ali kot temu rečem po domače: kdor zastopi, zastopi, kdor pa ne, pa ne. Pika.



Tok teče dalje.

Po vaši zaslugi me nese s pospešeno hitrostjo. Ja, tako je to, če se tako zavzeto potrudite pomagati k uresničitvi mojih želja, potem se pa zgodi sledeče:
  • po obveznih vsakodnevnih 'poslo-valnih' zadevah, vsak ostali prosti trenutek porabim za se-ve-kateri projekt
  • zmanjkuje mi časa za blogo-objave (poročili iz Zagreba in Slovenskih Konjic sta še vedno na čakalni listi)
  • popolnoma mi zmanjkuje časa za komentiranje na vaših blogih. Saj berem jih, le komentiram ne!
Torej, če ste ravno razmišljali, da bi mi zamerili, ker nisem pokomentirala vaše najbolj zanimive, naj-naj-naj objave, naj vam v tolažbo povem, da sem vašo objavo prebrala, le komentirala bom ob priliki. Tako je to, ko mi preveč pomagate - pa taka hvaležnost, kaj?! ;)
In povrh vsega vas bom sedaj še kar naprej obsipavala z informacijami o projektu, da boste na koncu imeli že polno glavo fototerapije!! Ja, kaj, če ste me pa tako navdušili za projekt!

Lahko zatrdim, da gre tok naprej prav zaradi vas!

Torej, ne zamerite mi mojega neoglašanja na vašem blogu. Ni mi ravno vseeno, ker... vi si vedno vzamete čas in napišete vsaj besedico, dve... Mislim na vas in vam želim veliko navdihov, veliko dobre volje, veliko ustvarjalnega zagona! Ko sem ta teden govorila z mentorjem, me je spomnil, da ustvarjanje ne pomeni samo likovno ustvarjanje in estetskost samo estetiko z likovnega vidika..., zato, če so vaše likovne muze na počitnicah..., mogoče se pa najde kakšna za štedilnikom ali pod posteljo ali v mestni gneči! Nič vzdihovat za muzo na počitnicah, raje odprite oči, nos, ušesa za tiste, ki so že nazaj. Ustvarjalni smo lahko na več področjih! In preden se boste zavedli, bo vaša muza nazaj! Srečno!


*
Tulele pa še nekaj novosti o projektu fototerapije, kogar zanima:
  • potrjen glavni mentor iz Slovenije
  • potrjena šola, kjer se bo izvajal (prvi) projekt
  • pričetek projekta: takoj po zimskih počitnicah (marca)
  • intenzivno študiranje raziskav s tega področja in literature (ah, že spet v angleščini, da gre ja bolj počasi)
  • prevod dela literature o fototerapiji

Kaj me čaka v naslednjih dneh:
  • preverjanje etičnih vprašanj in varstva osebnih podatkov v zvezi z otroki, ki bodo udeleženi v projektu - ker nameravam z njimi pripraviti razstavo njihovih del
  • dopis za šolo
  • dopis za izbrane (predlagane) otroke
  • dopis za njihove starše
  • moja izjava za otroke in njihove starše
  • srečanja z udeleženci in njihovi starši ter skupni dogovori za izvedbo
  • literatura, literatura, literatura
  • iskanje sponzorjev in/ali razpisov za pridobivanje finančnih sredstev za projekt

Komaj čakam!


9 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Vidi se ko se trudi i radi, a to si sigurno TI!
Uvijek puna novih i zanimljivih ideja, projekata, savjeta...pohvale!
Pusa i veliki pozdrav.

Sonja pravi ...

Uhhh, sem še jaz kar mravljince dobila ob branju tegale zapisa :) Kot da se meni dogaja in bom jaz udeležena :) supeeer, komaj čakam, da se začne dogajat. In upam, da boš vsaj kdaj kasneje za nazaj povedala, kako je šlo.

HRANDICA pravi ...

Grozno veliko dela, razmišljanja, koordinacije...ti nič ne zavidam..prvzaprav ti pa malo, ker boš spet nekoga lahko z novimi pristopi osrečila in mu(jim) polepšala življenje.A ni to en fajn občutek :).
Vse dobro in zamer ni :)) ♥

MarikaGabez pravi ...

Kako lepo je bilo tole prebrati.
Veliko dela, a vem, da pri tem neizmerno uživaš in z vso možno nestrpnostjo pričakuješ, kako se bo vse skupaj razvijalo, odvijalo.
Srečno in naj stvari tečejo čim bolj gladko. Saj vemo, da je povsod normalno, da šele samo delo v času včasih pokaže kako in kaj. Glede na to, kako si vse skupaj lepo splnirala bo to prav gotovo projekt, ki bo premnogim ostal globoko v spominu.
Poročala pa boš će, ko bo čas za to.

Vladuška pravi ...

Vau, koliko energije je v tem postu. Vsi smo verjeli, da ti bo uspelo in držali pesti in zelo zelo sem vesela, da tako poteka stvar. Z veseljem spremljam napredek in se zavoljo tega tudi odpovedujem tvojih komentarjev na mojem blogu :)))) Le pogumno in tako naprej kot do zdaj.

Andreja pravi ...

O super, koliko energije!! Držim pesti da gre vse po planu.

Anja pravi ...

Bravo!!!! In držim pesti še naprej. Upam, da je moj prispevek prispel v enem kosu :o)

... na razstavo pa zagotovo pridem :o)

Tika pravi ...

Super, držim pesti, da bo vse potekalo tako, kot si želiš.... in ena reč se razvije iz druge...pa spet naprej. Naj te pot vodi do ciljev, ki jih želiš uresničiti. In svet bo s tvojo pomočjo lepši in boljši.

Bubamara šarena pravi ...

Kada se jednom zakotrlja, samo ide naprijed...no uz puno usputnih zadataka koje treba obaviti da se i dalje nastavi lijepo kotrljati.Drago mi je vidjeti s koliko veselja si se predala tom projektu. Nadam se da će oni, kojima je namjenjen projekt, s isto toliko entuzijazma i veselja učestvovati u njemu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!