Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

17. 1. 11

Angeli

Verjamete v angele?
Lahko vam potrdim, da angeli so! Tihi so, neopazni in iz svojih dejanj ne delajo velikega pompa.

Ta teden jih je nekaj poskrbelo zame.


(angeli v Zagrebu)

Končno sem si po praznikih vzela nekaj časa zase. Prepolna glava je potrebovala predah, telo je potrebovalo nekaj svežega zraka in dihanja, duša pa je potrebovala sveže navdihe, sveže ideje.
In kaj lepšega je, ko v to idilo posežejo še angeli?!

Ta teden sta me razveselila še dva angela. Jess iz PeachHoneyLove je angel, ki mi je preko oceana poslala donacijo za moj projekt fototerapije. Preko oceana, iz daljne Kalifornije!! Juhuhu! :) Drugega angela še nisem vprašala, če mi dovoli, da ga omenim takole javno, zato naj zaenkrat napišem le, da dela čudeže! Z vsako pošto me na novo preseneti, z vsako pošto me razveseli tako, da vse v meni poskakuje od veselja! Hvala, hvala, hvala!

Ta teden pa so tudi drugi angeli poskrbeli, da mi je bilo za moj osebni praznik lepo in toplo. Tiho so prinesli darila, me potrepljali po rami in me potolažili, da sem v vseh teh letih naredila tudi kaj dobrega, koristnega in pomembnega (čeprav jaz seveda še kar naprej stokam, da sem naredila pre-malo, da se ne trudim dovolj, da bi lahko...). Ah, kaj bi brez angelov!
Kaj je lepšega, kot od angelov prejeti knjige za inspiracijo, spodbudo in rast? Vedno pridejo prav, vedno napolnijo dušo! Hvala vam, hvala - angeli, ki ste blizu in angeli, ki ste daleč!



Všeč so mi ti angeli, ki so tihi, neopazni in ne delajo velikega pompa. Opravljajo svoje naloge, za katere so poklicani, in se ne sprašujejo zakaj.
Le sledijo svojemu klicu. Želim si, da bi tudi jaz večkrat spustila svojega angela na plan...


Zato, če verjamete ali ne, angeli so! Kar preverite, če niso prav danes pustili za sabo kakšnega pereščka, ko so se oglasili pri vas! ;)



Lep angelski dan vam želim!


11 komentarjev:

HRANDICA pravi ...

Vse čestitke ob osebnem prazniku in prav veseli me, da si si vzela malo premora. Človek se občasno lahko tudi prekuri in to ugotovi prepozno. Tvoji angelčki od blizu in daleč, pa očino pazijo nate in te razveseljujejo vsake toliko časa. Prav lepo.
Imej čudovit teden ob prebiranju inspiracije s fotografije.
Pozdravček.

Vladuška pravi ...

Angeli vsekakor so, včasih povsem neopazno. Včasih pa se celo na posebne načine prikažejo. Ni jih vedno lahko prepoznati. Včasih pa se pokažejo v vsej svoji lepoti. Me zelo veseli, da se ti vse to dogaja in držim pesti tudi jaz. Vsekakor pa se moraš v prvi vrsti zavedati, da si naredila že veliko dobrega. Verjamem, da si tudi s svojimi terapijami pomagala že velikokrat. Naša pomoč je včasih majhna v naših očeh, ampak zelo velika v duši drugega. Ne pozabi to :)))

Anonimni pravi ...

Poznati su mi ovi anđeli na Kaptolu,prekrasne fotke!

Maja pravi ...

Meni pa je prav danes en angel, ki stoka, da je naredil pre-malo, da se ne trudi dovolj, da bi lahko... poslal paket s čarobno vsebino. Se ti kaj sanja, kdo je? Meni se in naj mu na tem mestu rečem HVALA; zelo si me razveselil in kot malo dete sem odvijala paket! Tudi tokrat mi je pisan na kožo!

Ob osebnem prazniku tole: ne obremenuj se s tem, kaj bi še lahko, pa nisi. Pomisli raje na to, kaj si, pa ne bi bilo treba... In koliko vsega tega je! Bodi srečna! In bodi še naprej to, kar si!

Tanja E. pravi ...

Vse dobro ti želim ob tvojem osebnem prazniku in hvala za zapis... LP:))

Mojca pravi ...

seveda so, angeli... včasih res čisto potiho, drugič pa pojejo glasno... in pripovedujejo, tolažijo, podarjajo...
vse najlepše.

MarikaGabez pravi ...

Kakšna lepa angelska objava.
Pa naj še kdo reče, da angelov ni.
In čestitke ob tvojem prazniku.

AllyRose pravi ...

Čestitke ob tvojem osebnem prazniku in naj te angelčki razveseljujejo še naprej.

Andreja pravi ...

Vse najboljše za tvoj praznik ti želim in da bi te angeli čim večkrat obiskali.
Tudi meni so čedalje bolj všeč, verjamem vanje!
Pa hvala za "tolažilko" :-))

Bubamara šarena pravi ...

Sve najbolje za tvoj praznik!
Da, vjerujem u anđele i vjerujem da su oni stalno tu negdje među nama.A ima i dosta njih koji nisu niti svjesni da posipaju naokolo anđeoski prah i tako hodaju svijetom.

Anonimni pravi ...

Oprosti što ti nisam čestitala na tvom prazniku već samo pohvalila fotku:)
Pusa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!