Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

24. 12. 10

Iskrice

Iskrice povsod. Iskrice na drevescih, iskrice v očeh, iskrice v srcih. Zaradi vsega tega igrivega bleščanja je svet okoli nas čarobnejši, prijaznejši, se vam ne zdi? Rada imam čarobnost, rada imam igrivost!

Želim vam čaroben božič v krogu svojih najdražjih, na toplem in pod streho. Želim vam, da v teh prazničnih dneh srečate veliko iskrivih oči. Želim vam toplino in varnost. Želim vam mir in notranjo radost. Naj vam bo lepo!
In ostanite ustvarjalni!



V soboto in nedeljo (jutri in pojutrišnjem), takoj po božični noči, pa vas vabim v čarobni svet! Ja, prav ste slišali! Čarobni svet! Našli ga boste v Slovenskih Konjicah, v starem mestnem jedru. Tam vam bom skupaj s pravljičnimi junaki (pa tudi Božiček ne bo manjkal) čarala iskrivo veselje in smeh! Več o tem si preberite na spletni strani pod naslovom (kliknite na spodnji link):
Toplo vabljeni! In komaj čakam, da vidim vaše iskrice v očeh!

Iskrice v očeh pa marsikdaj povejo, da se v njih skriva radovednost, življenje, upanje... Zato vam želim, da vam v tem času ne zmanjka radovednosti! Veselite se drobnih pozornosti, majhnih korakov, toplih objemov, nerodnih poljubčkov. Veselite se, smejte se, bogatite svojo notranjost!
In če ste pozabili recept za radovednost..., ga zagotovo najdete v spodnjem videu. - Najboljšega!! ;)

(še eden od navdihujočih in ustvarjalnosti polnih animiranih filmov)

Vprašanje št. 8 (pravila najdete v prejšnjih objavah):
Kaj vas najbolj zanima na Creatissimo blogu? Kaj z radovednostjo preberete, pogledate? Kakšne objave bi si želeli v novem letu, kakšne objave netijo iskrice v vaših srcih?

Želim vam lepe praznike in upam, da se vidimo v Slovenskih Konjicah!




17 komentarjev:

Sonja pravi ...

Tudi tebi želim veliko iskrivih oči in zadovoljstva ob dobro opravljenem delu, ob ustvarjanju.
Tvoj blog mi je vedno zanimiv, kakršne koli teme že obdeluješ.
Srečno

Mateja pravi ...

Hvala za lepe želje. Tudi tebi in tvojim želim lepe praznike.

Anonimni pravi ...

Nisam mogla a da ti ponovno ne zaželim sve najbolje za Božić!
Pusa!

Tika pravi ...

Tudi tebi in vsem, ki jih imaš rada, želim lepe praznike.

Tvoj blog je super, znaš poiskati zanimive teme in česarkoli se lotiš, res povrtaš v srž. Se to zrcali v branosti in komentarjih.

Keks pravi ...

Hvala na lijepim željama! sretni blagdani i sve najljepše u Novoj! I jedan ovaj prekrasan magnetić krasi i moj frižider, hvala još jednom :)

Leptir (Nataša) pravi ...

Sretan Božić tebi i tvojoj obitelji!
Nataša

Maja pravi ...

Srečen božič tudi tebi in tvoji družini!

Na tvojem blogu mi je všeč predvsem to, da nikoli prav dobro ne vem, kaj me čaka in je vsaka objava presenečenje. Všeč mi je zorni kot tvojih fotografij in izdelkov, saj me pogosto pripravi do tega, da začnem razmišljati malo drugače!

Vladuška pravi ...

Tudi tebi, draga ustvarjalka želim en lep, vesel, miren in radoveden preostanek Božiča. Težko rečem kaj mi je na tvojem blogu najbolj všeč. Mislim, da mi je v splošno všeč, v celoto. Rada pogledam tvoje fotografije in rada prebiram tvoje besede in objave, ker niso klasične, ker nas bogatiš in tudi marsičesa naučiš. In predvsem to, ker nam daš vedno kaj za razmišljat. Tvoja kreativnost je brez meja, saj s svojim blogom tudi nas spodbujaš h krativnosti - torej gre vse v neskončnost :) Ostani takšna kot si.

MarikaGabez pravi ...

Hvala za lepe želje in tudi tebi veliko čarobnosti. Naj bo tista nekje globoko v tebi ali ona, ki jo boš zaznavala, "prebrala" pri drugih, k njej mogoče tudi sama pripomogla.....

Tvoj blog mi je všeč tako ali drugače in nikoli nisem premišljevala o tem, kaj bi več ali manj. In nikoli ne bom pozabila objave, ob kateri sem pravzaprav začela spremljati tvoj blog..... narišimo svoje včerajšnje kosilo, večerjo. To me je tako zelo pritegnilo, pognalo v svet drugačnega razmišljanja in prestopanja lastno začrtanih meja dopustnosti.

Asyyka pravi ...

Čeprav malo pozno, ampak nikoli ni pre-pozno, želim vse najlepše ob teh praznikih pa tudi v novem letu, ki je za nas še ovito v tančico skrivnosti ampak kaj kmalu bo razkazalo vse svoje čare.

Kaj mi je všeč na tvojem blogu? Samo tvoje rzamišljanje, pa vsi nasveti, ki nam jih dajaeš. Sploh tisto o pisanju in pravilnem držanju pisala. Sama ga držim kompletno narobe, se to pozna tudi na mojem prstu. Od takrat se trudim zadevo popraviti, sicer je kar težko, saj veš tisto o železni srajci in stari navadi. Ampak že vsaj nekje prebrati kako to pravilno narediti, je nekaj :)

Bubamara šarena pravi ...

Još jednom ti želim sve najbolje!

Tvoj blog mi se sviđa baš ovakav kakav je. Vrlo raznovrstan....fotke, nešto iz tvoje struke, pa teme kojih se dotičeš i pogotovo pitanja koja sebi, ali i nama postavljaš mi se jako sviđaju. Meni je vrlo, vrlo inspirativan blog.

Anja pravi ...

Upam, da ne bo kičasto, ampak ostani taka kot si. Rada pridem zaradi prijetnega občutka sprejestosti in ljubeznivosti. Čudovite fotografije pa so sploh paša za oči.

Hali pravi ...

Malo pozno, a iz srca ti voščim vesele praznike in seveda srečno v leto, ki prihaja.
Rada imam lepe fotografije na tvojem blogu, umirjeno pisanje, krasne kobinacije.Ostani tašna še naprej!

Biljana pravi ...

Meni so najbolj všeč tvoje izobraževalne objave:)

Andreja pravi ...

Hvala enako in
želim ti, da bi bila v novem letu tudi tako "zanimiva" ali pa še bolj!
Kako pravijo: Hvala, ker si :-))

Barbi pravi ...

Hvala za lepe želje. Tudi tebi želim prijetne praznike, čeprav jih je dobršen del že minil. :)

Na tvojem blogu mi je všeč veliko. Ne glede na temo pisanja vem, da me tukaj čakajo fantastične fotke. Všeč so mi tvoje objave, ki me silijo k razmišljanju in povzročijo, da pišem dolge odgovore. Na ta način se še bolj zavem resnice vsega tega napisanega in vsega, o čemer razmišljam zaradi napisanega. Zelo rada preberem tudi likovna razmišljanja, utrinke iz tvojega dela. Ker je pač zanimivo. Ker mi je všeč. Ker me bogati.

Hvala. In srečno še naprej!

Andreja pravi ...

Tako dobro se te bere in sama imaš tako dober občutek za izbiro tem, da te ne bi begala z idejami. Sledi sebi in verjemi takšna si najboljša!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!