Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

4. 8. 09

Nekaj se kuha! - Kosilo, večerja?

Končno nadaljevanje napovednika 'Nekaj se kuha!' Upam, da imate pripravljene ustvarjalne pripomočke za ustvarjanje skupaj!
Torej: pokažite, kaj ste imeli za kosilo ali večerjo - v barvah!! Nič fotografiranja pravega kosila, le barve, in to v pravih razmerjih.

Potrebujete:
  • podlago, na katero boste 'kosilo' narisali/naslikali (samo barve, ne bo vam treba risati oblik! - čisto lahko!)
  • barve (barvice, ali akvarele, ali akrile, ali oljne pastele, ipd.)
  • dober spomin, da se spomnite, kaj ste imeli za vaš glavni obrok ; )

Jaz sem naslikala moje kosilo. V barvah ne izgleda nič posebnega, bilo je pa mmmmmmm okusno! Največ sem zmazala bučk z rumeno papriko, pa tudi zelene solate s paradižnikom je bilo kar nekaj. Priboljška si pa tokrat nisem privoščila, mogoče ga doda kdo od vas...



Veliko užitka pri ustvarjanju, in upam, da kmalu vidim vaše umetnine (lahko fotografije pošljete direktno ali pa povezave do le-teh). Pa dober tek!

Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!