Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

30. 05. 09

Ustvarjajmo skupaj!

Ta stran je topla, mehka in prijazna kalilnica idej. Zanjo skrbimo vsi, ki radi ustvarjamo. Zalivamo, obrezujemo, razmnožujemo, negujemo in oblikujemo rastoče ideje. Podarjamo navdihe in si jih delimo, svetujemo in se učimo, spodbujamo, opazujemo in raziskujemo. Ustvarjamo nov, čarobno pisan vrt...Ta stran je posvečena ustvarjanju v vseh možnih oblikah in kreativnemu procesu. Vsi, ki vas ustvarjanje veseli, ste dobrodošli, da se nam pridružite v procesu brez konca...
Creatissimo! - dajmo, ustvarjajmo skupaj!

Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!