Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

31. 5. 09

Morda pa me poznate...

Kdor je pred leti pridno hodil v šolo in bral otroške revije, kot so Firbec, Trobentica ali Polžek, je v njih lahko našel nekaj mojih ilustracij:









Pri 'Polžku' sem morala ilustrirati črno-belo, poleg tega so nam določili kaj in kako ilustrirati. Tako da ni bilo umetniške svobode. Rezultat? Nobenih kreativnih idej, vse je nastalo s težavo... Z eno ilustracijo sem se mučila, kot da bi morala ilustrirati celo knjigo v enem tednu! Tedaj sem prišla do spoznanja, da ustvarjalnost 'odpira glavo' in le, če smo ustvarjalni, nam gre vse lažje, gladko in tudi če naletimo na oviro, nam je ni težko preplezati.
Kadar pa si omejimo ustvarjalnost, ali pa nam nekdo drug določa kaj in kako narediti (seveda, če ni po našem okusu), tedaj pa... - ja, verjamem, da nadaljevanje stavka zelo dobro poznate že sami, zato ga ne bom nadaljevala. Držim pesti, da se običajno odločate za ustvarjalnost in kreativno razmišljanje.
Pa to ne velja samo za umetnike. Tudi če ste zidar, vrtnar, učitelj, zobozdravnik, igralec ali kuhar ipd., se ustvarjalnost ne ozira na etikete. Hoče na plan, ne glede na poklic, osebno prepričanje, stil oblačenja ali barvo kože.
Ne verjamete? Če ne verjamete, pa preizkusite!
Lep, ustvarjalen dan vam želim!

30. 5. 09

Ustvarjajmo skupaj!

Ta stran je topla, mehka in prijazna kalilnica idej. Zanjo skrbimo vsi, ki radi ustvarjamo. Zalivamo, obrezujemo, razmnožujemo, negujemo in oblikujemo rastoče ideje. Podarjamo navdihe in si jih delimo, svetujemo in se učimo, spodbujamo, opazujemo in raziskujemo. Ustvarjamo nov, čarobno pisan vrt...



Ta stran je posvečena ustvarjanju v vseh možnih oblikah in kreativnemu procesu. Vsi, ki vas ustvarjanje veseli, ste dobrodošli, da se nam pridružite v procesu brez konca...
Creatissimo! - dajmo, ustvarjajmo skupaj!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!